Noticias Castellón
domingo, 27 de noviembre del 2022 | Última actualización: 12:49

Castelló millora les calçades de la via pública amb una inversió de més de 353.000 euros

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 20 segundos

Noticias Relacionadas

El consistori realitza el manteniment de les zones que hagen patit desperfectes o que estiguen en males condicions

Castellón Información

L'Ajuntament de Castelló està desenvolupant el pla de repavimentació de calçades de la via pública i durant aquest mes es treballarà en set punts de la ciutat: aparcament del grup Sant Agustí i Sant Marcos; el polígon Serrallo; i les calles Arquitecte Gaudí, Riu Bergante, Sant Joan Baptista, Donat i Germans Bou 223. El regidor d'Urbanisme, José Luis López, s'ha desplaçat aquesta mateixa setmana al grup Sant Agustí i Sant Marcos, on es duran a terme actuacions de millora en la zona de l'aparcament.

"Invertirem aquest any més de 353.000 euros en un pla d'asfaltat que estem desenvolupant en diversos punts de la ciutat en zones que han sol·licitat els veïns i veïnes", ha explicat López. "Planifiquem aquestes intervencions d'asfaltat sobre la base de les demandes que ens fa arribar la ciutadania a través de les juntes de districte, podent comptar així amb la participació directa dels veïns i veïnes per al manteniment de la via pública", ha recalcat l'edil.

El servei de repavimentació de calçades de vies públiques es va adjudicar el mes de març passat per 1,5 milions d'euros fins a 2024. A través d'aquest, l'Ajuntament de Castelló realitza el manteniment i les millores de les calçades del terme municipal que hagen patit desperfectes o que estiguen en males condicions pel pas del temps. Unes accions que contribueixen a la millora de l'entorn urbà, i a la seguretat viària i de les persones.