miércoles, 14 de abril, 2021  |  

- 25 febrero, 2021 -

Desenvoluparà una base de dades de cases per a ajudar comuniar a les persones interessades a comprar amb els propietaris

El projecte consisteix a desenvolupar una base de dades de cases per a ajudar comuniar a les persones interessades a comprar amb els propietaris

Castellón Información

L’Ajuntament de Castellfort se suma a la lluita contra el despoblament rural amb una iniciativa pròpia en relació als habitatges. El projecte consisteix en crear una base de dades de cases, solars, locals comercials o pallisses que es troben en venda o lloguer a la localitat.

Mitjançant aquesta base de dades es vol facilitar la comunicació i contacte entre les persones interessades en comprar o llogar i les propietàries. L’objectiu final d’aquesta iniciativa és lluitar contra el despoblament del municipi i tornar a omplir-lo de vida.

“Tota aquella persona que vulga incloure algun dels seus espais a la base de dades pot contactar amb el consistori mitjançant el correu electrònic empuju.castellfort@gmail.com” detalla Rosa Adela Segura, alcaldessa de Castellfort.

L’Ajuntament de Castellfort espera que la iniciativa siga ben rebuda pels seus habitants i, sobretot, de gran utilitat.

Whatsapp Telegram