Noticias Castellón
sábado, 30 de septiembre del 2023 | Última actualización: 17:41

Carrers plens de graelles, llenya, festa i brases en la tradicional nit de xulla

La xulla de Vila-real està declarada Festa d'Interés Turístic Provincial

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 2 segundos

Noticias Relacionadas

La xulla de Vila-real està declarada Festa d’Interés Turístic Provincial

El dilluns de festes sempre és especial a Vila-real. És la nit de xulla. Una nit de reunió en les penyes, d’ajuntar-se en els familiars i els amics per a traure les graelles i la llenya al carrer i gaudir d’un bon sopar i una millor companyia. Es tracta una festa gastronòmica, declarada Festa d’Interès Turístic Provincial i que concentra a quasi tots els veïns de la localitat. Trobat en aquesta galeria de fotografies:

A les 20:30 h les xarangues de Vila-real han recorregut els carrers i acompanyaran a les penyes i als veïns per a amenitzar la nit. Posteriorment, a la zona de cadafals fan les tradicionals activitats per als xiquets “Jugant, Jugant”. La nit acaba amb discomòbils com el “remember reggaeton” de la Penya La Penúltima, la “Nit de Xulla” de la penya Beu i Fuig i l’actuació de “F&F pop-rock” amb tots els èxits dels 80 i 90 del panorama nacional, organitzat per la penya Fem Festa.

Com cada dia, al Recinte de la Marxa, es pot gaudir de la música. Hui, a partir de les 00:30 h, comença la “Festa Reggaeton Old School”.