lunes, 30 de noviembre, 2020  |  

- 30 septiembre, 2014 -

La portaveu municipal d'EU a Castelló ha valorat avui les declaracions aparegudes en premsa en relació a l'estàtua de Ripollés.

Castellón Información

La portaveu municipal d’Esquerra Unida a Castelló ha valorat avui les declaracions aparegudes en premsa en relació a l’estàtua de Ripollés: “No podem entendre que després que caigués una estàtua pagada en diners públics tot quede en un no res, sense que ningú admeta públicament qui va cometre l’error, si fou l’empresa constructora o el disseny de Ripollés. El que és evident és que si l’obra hagués comptat amb supervisió pública des del principi, molt probablement mai hauria acabat a terra”.

La regidora feia així referència a la polèmica al voltant de la caiguda de l’estàtua: “Quan un edifici cau a terra, resulta evident que o bé n’hi havia un error al disseny, i llavors el responsable és qui va dissenyar l’obra, o bé els constructors es van saltar les especificacions de l’obra, ja siga per estalviar costos o per negligència tècnica. Doncs en una escultura passa el mateix. Per això vaig demanar a la comissió d’Hisenda el projecte original així com totes les modificacions posteriors, de les quals encara no tenim resposta”.

Carmen Carreras va fer al·lusió a una altra mentida del PP: “El PP ens va dir que fer aquesta reparació no li costaria res a l’ajuntament. Però, van enviar tècnics per tal de supervisar l’estat de l’obra, i això té un cost: El treball que els mateixos tècnics podrien estar fent a altres obres més necessàries. Però, a més a més, després resulta que la supervisió tècnica no es podia fer amb els tècnics de l’ajuntament, per tant s’ha contractat una empresa que suposa un cost de 12.000 euros i que li suposa un estalvi a l’empresa o a l’artista, que són els que haurien de pagar aquesta desfeta. Si l’ajuntament posa als tècnics, ells s’estalvien contractar-los. Nosaltres, en tot cas, no oblidem i continuarem demanant explicacions i responsabilitats per la caiguda de l’estàtua de Ripollés”.

La portaveu municipal d’EUPV ha tornat a demanar finalment que no s’invertisca ni un euro més en l’escultura caiguda de l’artista castellonenc: “L’estàtua caiguda de Ripollés ens serveix molt bé per a il·lustrar la situació actual de la nostra ciutat, caiguda per la falta de planificació del PP, rovellada per l’oblit i adornada amb les excuses de polítics i assegurances que diuen que no volen fer-se càrrec. Esperem que aquesta història no acabe amb l’ajuntament posant més diners de la ciutadania per a tapar les seues vergonyes”.

Google+
Whatsapp Telegram