jueves, 15 de abril, 2021  |  
Els més menuts de Santa Magdalena celebren el Carnestoltes Els més menuts de Santa Magdalena celebren el Carnestoltes

- 12 febrero, 2021 -

Els actes s'han realitzat a porta tancada, a causa de les restriccions marcades per la situació actual de la pandèmia Els més menuts de Santa Magdalena celebren el Carnestoltes

Els actes s’han realitzat a porta tancada, a causa de les restriccions marcades per la situació actual de la pandèmia

Castellón Información

Santa Magdalena ha celebrat, un any més, Carnestoltes. En aquesta ocasió no hi ha hagut desfilades i els actes, programats tant pel CEIP Albert Selma com per la Ludoteca Municipal, s’han realitzat a porta tancada, a causa de les restriccions marcades per la situació actual de la pandèmia.

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ha triat com a temàtica l’animal que dona nom a la seua classe, les oronetes, i els més xicotets han lluït una colorista disfressa en tons celestes i blancs, amb la qual han tancat una intensa setmana festiva.

El CEIP Albert Selma, per part seua, ha centrat les seues disfresses en els personatges de la pel•lícula de dibuixos animats, Toy Story. El vaquer Woody, l’astronauta Buzz Lightyear, el dinosaure Rex, el senyor Potato i els marcianitos han fet acte de presència en una simpàtica jornada.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

Whatsapp Telegram