domingo, 18 de abril, 2021  |  
Carmina Ballester (PP) presenta ‘Onda Bonica’ un projecte per a millorar i transformar la localitat Carmina Ballester (PP) presenta ‘Onda Bonica’ un projecte per a millorar i transformar la localitat

- 30 abril, 2019 -

Presenta una aposta per un urbanisme integrador que transforme la localitat aplicant la il·lusió pel municipi per a convertir-lo en una ciutat més acollidora Carmina Ballester (PP) presenta ‘Onda Bonica’ un projecte per a millorar i transformar la localitat

Presenta una aposta per un urbanisme integrador que transforme la localitat aplicant la il·lusió pel municipi per a convertir-lo en una ciutat més acollidora

Castellón Información

La candidata del Partit Popular d’Onda ha presentat el projecte ‘Onda Bonica‘ que té com a objectiu transformar i millorar la localitat. Una aposta dels populars d’Onda des de la il·lusió per “aconseguir una ciutat més amable i introduir les emocions en la conversió d’Onda”.

Es tracta d’un projecte per a transformar la localitat d’Onda amb dues premisses: la participació dels ondenses i apostar per una localitat propera, amable i acollidora. Dins del programa ‘Onda Bonica’ s’inclourà, sobretot, la ceràmica com a protagonista.

Carmina Ballester ha defensat que “es tracta d’incorporar la il·lusió que tenim per Onda a un projecte de futur, participatiu i obert” perquè “entre tots transformem la localitat tots junts”.

La candidata ha explicat que “no volem resignar-nos al fet que les coses estiguin igual, volem millorar la localitat d’una forma amable, pensant en tots i en el futur, en una ciutat més accessible”. A més, el projecte està obert ja a tots els veïns ja que en el correu ondabonica@carminaballester.com es poden aportar totes les idees i imatges per a millorar la localitat. L’acte, a més, ha comptat amb la participació del president de la Diputació, Javier Moliner, com a representant de la institució que més ha apostat per la ceràmica i per l’ús de la ceràmica en les localitats.

Javier Moliner ha format part de la presentació ja que des de la Diputació s’aposta per la “transformació urbana d’una forma amable i sobretot amb l’ús de la ceràmica per a transformar l’urbanisme de la localitats”.

“Onda ha de ser l’aparador de la ceràmica i amb això se li retornarà només una part de tot el que el sector ha aportat a nivell econòmic a aquesta província” ja que “hi ha 50.000 famílies que se sustenten amb l’activitat econòmica i cal ajudar-los”.

Javier Moliner ha explicat que “Carmina Ballester és un exemple d’inclusió, d’escoltar a tots els veïns i aquest projecte és un exemple d’aquesta forma de governar, d’una visió oberta i conciliadora”.

Whatsapp Telegram