martes, 30 de noviembre, 2021  |  
Onda rep, dins la 32ª edició de la Fira del Llibre a Care Santos, Premi Nadal 2017 Onda rep, dins la 32ª edició de la Fira del Llibre a Care Santos, Premi Nadal 2017

- 31 mayo, 2017 -

La programació de la Fira seguirà fins al 4 de juny amb recitals de poesia, concerts, presentacions i signatures de llibres i conferències Onda rep, dins la 32ª edició de la Fira del Llibre a Care Santos, Premi Nadal 2017

Castellón Información

Amb motiu de la 32ª edició de la Fira del Llibre, Onda ha rebut la visita de la guanyadora del premi de literatura Nadal 2017, l’escriptora Care Santos, qui ha presentat el seu llibre ‘Media Vida’, acompanyada del tinent d’alcalde de Promoció Cultural, Lluís Pastor. Prèviament, a les 18.30 hores, Santos ha tingut l’oportunitat de participar en una sessió especial del Club de Lectura de la Biblioteca, en la qual s’ha reunit amb els seus lectors en una trobada íntima. Durant la sessió, han pogut intercanviar anècdotes, curiositats de la seva novel·la i respondre preguntes dels seus seguidors.

Pastor ha convidat a la ciutadania a seguir participant en la programació de la Fira del Llibre, que continuarà demà 1 de juny amb les visites escolars a la Biblioteca infantil per a gaudir de l’espectacle de narració oral ‘Coneixent Glòria Fortes’. També està programat un esdeveniment del Club de Lectura dirigit als joves onders, on es llegirà ‘Los Leones de Bagdad’, de Brian K. Vaughan.

A la vesprada, a les 18.00 hores, a la Sala la Cassola, tindrà lloc el lliurament de premis del V Certamen literari Provincial de la ACCC, a les obres ‘El tabac és un conte’ i ‘El tabac i la salut’, seguit de la presentació del nou llibre de Joan Feliu, ‘El imaginador de pinturas’, que es realitzarà a les 19.00 hores a la Sala d’Actes de la Casa de la Cultura.

La programació de la Fira seguirà fins al 4 de juny a la Casa de la Cultura amb recitals de poesia, concerts, presentacions i signatures de llibres, conferències, així com obres programades per al Teatre Mònaco. Les persones que adquirisquen exemplars durant la setmana gaudiran d’un descompte del 5%.

Whatsapp Telegram