lunes, 17 de enero, 2022  |  
Coneix a les set candidates a reina i dames de les festes de Vila-real 2020 Coneix a les set candidates a reina i dames de les festes de Vila-real 2020

- 9 enero, 2020 -

Alejandra Chulvi, Rocío Castrillo, Tamara Munuera, Ester García, María Carmona, Sofia Padullés i Andrea Girona conformaran la Cort d'Honor Coneix a les set candidates a reina i dames de les festes de Vila-real 2020

Alejandra Chulvi, Rocío Castrillo, Tamara Munuera, Ester García, María Carmona, Sofia Padullés i Andrea Girona conformaran la Cort d’Honor

Castellón Información

Demà 10 de tener tindrà lloc l’acte de Nomenament de la Cort d’Honor de les restes de Vila-real de 2020a la sala de plens de l’Ajuntament. La reina serà escollida d’entre aquestes set joves vila-realenques. Es tracta d’Alejandra Chulvi González, Rocío Castrillo del Sol, Tamara Munuera Moreno, Ester García Segura, María Carmona Altava, Sofia Padullés Beltrán i Andrea Girona Nieto. 

Alejandra Chulvi González

Alejandra té 18 anys i estudia formació professional d’Educació Infantil a l’IES Gilabert de Centelles.

És membre de la Congregació de Filles de Maria Immaculada, també forma part del Grup de Danses de la Puríssima i de la Confraria de Santa Maria Magdalena.

La seua penya es diu Gairell, i els actes que més destacaria de la setmana de festes són: l’ofrena de sant Pasqual, la pujada i la baixada de la Mare de Déu de Gràcia, el bou per la vila, la nit de xulla, la cavalcada, el concurs de paelles i el tombet de bou.

El que més li agrada de les festes és l’ambient que es viu durant els deu dies de festa, i que tot el poble estiga al carrer i cada cantó estiga impregnat de germanor, festa i amistat.

Per a ella, ser membre de la cort d’honor és una il·lusió i un somni que té des de ben menuda, ja que ha viscut de forma molt activa les tradicions del poble i les festes com a membre de la Puríssima i amb els seus pares com a membres de la Penya Beu i Fuig.

Rocío Castrillo del Sol

Rocío té 18 anys i estudia el cicle superior d’Integració Social.

Pertany a l’església de Santa Sofia, on porta vuit anys com a vocal.

L’acte que més destaca de les festes de Vila-real és l’ofrena als patrons, perquè des de xicoteta hi ha participat activament i li fa molta il·lusió participar com a membre de la cort d’honor. També destaca els actes taurins i la nit de xulla.

Ressalta l’ambient festiu que hi ha pels carrers del poble durant totes les festes i la participació de molta gent en els actes que s’organitzen.

Per a ella, ser escollida membre de la cort d’honor de la ciutat és complir una il·lusió que té des de fa anys, sempre li ha agradat molt i esperava que aquesta il·lusió fora una realitat algun dia.

Tamara Munuera Moreno

Tamara té 21 anys i està estudiant anglés a l’Escola Oficial d’Idiomes, té les titulacions de formació professional d’Atenció a persones en situació de dependència i d’Educació Infantil.

És membre de la Penya Xeguebà, i de les festes destaca amb moltes ganes les ofrenes als patrons, la baixada de la Mare de Déu de Gràcia, la cavalcada i els actes en els quals les penyes són les protagonistes, com ara les paelles, el tombet, la nit de xulla…; ja que, des de ben menuda, ha sigut membre de la Penya No Problem.

El que més li agrada de les festes és l’ambient que es crea per tot arreu i les ganes de la gent per passar-ho bé i disfrutar dels actes.

Fa anys va ser festera del barri del Crist de l’Hospital, per això per a ella ser part de la cort d’honor de la ciutat és complir un somni que té des d’aleshores, en el qual viurà una experiència inoblidable.

Ester García Segura

Ester té 18 anys i està cursant el cicle mitjà d’Auxiliar d’Infermeria a l’IES Matilde Salvador.

Pertany al Grup de Danses de la Puríssima, a l’Associació Mare de Déu d’Agost, a la del Crist de l’Hospital i també a l’Associació Cultural Taurina Amics del Bou.

És de la Penya Xiulà, i els actes que destaca són la imposició de bandes com a màximes representants de les festes i també les ofrenes, concerts, cavalcada i vesprades i nits de bou.

El que més li agrada són els actes oficials com la processó de sant Pasqual, la pujada i baixada de la Mare de Déu de Gràcia, així com el concurs d’empedrats i paelles.

Gaudir de les festes des d’una altra perspectiva, com a membre de la cort d’honor, creu que és una experiència única i inoblidable que no pot deixar escapar, ja que només passa una vegada en la vida.

María Carmona Altava

María té 18 anys i estudia el primer curs del grau d’Infermeria a la Universitat Jaume I.

És membre de l’Associació de Filles de Maria del Rosari i, a més, porta tretze anys formant part del grup COM de la Consolació de Vila-real.

Pertany a la Penya Gairell i l’acte festiu que destaca és el pregó de les festes perquè és el començament d’una setmana intensa i d’un any inesborrable per a ella i la resta de membres de la cort d’honor.

Espera amb molta alegria l’ofrena als patrons, la baixada i la pujada de la Mare de Déu de Gràcia, dos actes molt importants, i el moment de participar en la cavalcada com a representants de les festes.

Per a ella, formar part de la cort d’honor de Vila-real és molt més que una il·lusió, és un sentiment que té molt arrelat, ja que s’ha vist molt involucrada en el món fester. Recalca que és tot un orgull ser una de les representants del seu poble, les seues festes, cultura i tradició.

Està segura que serà un any inoblidable, i que el viurà amb molta passió i molt de sentiment, ja que estima molt Vila-real, per això és tan especial per a ella aquest any.

Sofia Padullés Beltrán

Sofia té 18 anys i estudia a la Universitat de València el grau de Sociologia.

Forma part de la Penya Desfalcà, és membre de Junta com a vicesecretària de l’Associació de Filles de Maria del Rosari, on també és vocal de ball i també pertany a la Confraria de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i Mare de Déu de la Soledat.

Els actes que destaca de les nostres festes són l’ofrena de sant Pasqual, en la qual participa des de fa anys, i el ball de plaça de les festes de la Mare de Déu de Gràcia. També li agrada l’harmonia dels carrers, penyes i veïns.

Ser membre de la cort d’honor és un desig que té des que era molt menuda i, per a ella, representar la dona vila-realenca és un honor i una responsabilitat que assumeix amb molt de gust.

Andrea Girona Nieto

Andrea té 19 anys i estudia cant i música en una acadèmia.

És membre de la Penya Desaire i de l’AC Amics del Crist del Calvari.

Els actes que destaca són la proclamació de la cort d’honor i, de les setmanes de festes, tots aquells en el quals es representa la figura de la dona de la nostra terra.

El que més li agrada de les festes del mes de maig és l’ofrena a sant Pasqual i, de les festes de setembre, la baixada de la nostra moreneta. També destaca de les dues festes tots aquells actes on siguen partícips els veïns, com les paelles i la nit de xulla.

Per a ella, formar part de la cort d’honor significa complir un somni, ja que representar al seu poble que tant estima és una oportunitat increïble i irrepetible.

Whatsapp Telegram