miércoles, 14 de abril, 2021  |  

- 30 junio, 2017 -

120 alumnes de quart d'ESO i primer de Batxillerat de tota Espanya realitzaran una estada d'una setmana en el Campus de Riu Sec

120 alumnes de quart d’ESO i primer de Batxillerat de tota Espanya realitzaran una estada d’una setmana en el Campus de Riu Sec

Castellón Información

La Universitat Jaume I acull, a partir del dilluns 3 de juliol, una nova edició del programa de Campus Científics que es desenvolupen per tot l’Estat. 120 alumnes de quart d’ESO i primer de Batxillerat tota Espanya realitzaran una estada d’una setmana en el Campus de Riu Sec en la qual participaran en nombroses activitats científiques i també culturals i d’oci. Aquest campus científic s’emmarca dins del CampusHàbitat5U ‘Hàbitat i Territori’ i és un dels 16 Campus d’Excel·lència Internacional i Regional que es desenvolupen a nivell nacional.

L’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals i el Vicerectorat d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa ha organitzat diferents programes per a l’alumnat que giren al voltant de temes com l’eficiència energètica, la física, la química, la biologia, la matemàtica i la informàtica. La idea és transmetre com la ciència i l’activitat investigadora facilita o dóna resposta a qüestions quotidianes.

Els Campus Científics tenen com a objectiu promoure entre els i les joves les vocacions científiques i per aquest motiu, ofereixen als seus participants un contacte directe amb la tasca diària d’investigadors i de projectes d’investigació en un ambient universitari i multicultural a fi que aquesta acció els ajude a definir en el futur els seus estudis.

Dilluns 3 de juliol, a les 9.30 h, tindrà lloc a l’Aula Magna de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals la inauguració dels Campus Científics del primer grup de participants a càrrec de la vicerectora d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García Agustín, i el coordinador dels Campus científics i director de l’ESTCE, Ximo Gual Arnau.

Aquesta activitat és una iniciativa de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, amb el suport d’Obra Social ‘la Caixa’.

Whatsapp Telegram