jueves, 2 de diciembre, 2021  |  
El Castàlia acull la presentació del Campionat Fundació Pilota Valenciana al Sindical El Castàlia acull la presentació del Campionat Fundació Pilota Valenciana al Sindical

- 30 abril, 2019 -

Aquest campionat es juga al llarg del mes de maig en sis jornades repartides entre diferents trinquets del territori valencià El Castàlia acull la presentació del Campionat Fundació Pilota Valenciana al Sindical

Aquest campionat es juga al llarg del mes de maig en sis jornades repartides entre diferents trinquets del territori valencià

Castellón Información

El pròxim diumenge cinc de maig el trinquet municipal del parc esportiu Sindical rebrà el Campionat Fundació Pilota Valenciana. En horari matinal, a les 10’30h s’enfrontaran Marrahí, Sanchis i Canari contra Moltó, Seve i Ricardet en modalitat de raspall. La partida d’escala i corda, que serà retransmesa en directe per À Punt a partir de les 12’00h, comptarà per una banda amb Puchol II, Pere i Jesús, i per l’altra amb Pere Roc II, Javi i Carlos.

Aquest campionat, que es juga al llarg del mes de maig en sis jornades repartides entre diferents trinquets del territori valencià, és la primera competició oficial que rep el trinquet del Sindical. “És una fita importantíssima per a Castelló i per al món de la pilota que arriben circuits professionals de raspall i d’escala i corda”, conclou Lluís Ramos des del Club Pilotari Castelló.

PILOTA_CDCS_webEl regidor d’Esports, Enric Porcar, ha volgut destacar la fórmula de col·laboració amb l’afició del C.D. Castelló que s’ha utilitzat en aquest cicle de partides: “Hem apostat per aquest agermanament del futbol amb la pilota valenciana per tal d’apropar un públic nou al trinquet. Un trinquet que diumenge estarà ple, amb un gran ambient i tenyit d’albinegre”.

L’acord entre el Club Pilotari i el Patronat d’Esports, amb la col·laboració de la Fundació Albinegra, inclou un lot d’entrades gratuïtes per a la Federació de Penyes del CD Castellón (FEDPECAS) i l’Agrupació de Penyes Albinegres (ADPA) que es repartiran entre els aficionats. El preu de les entrades en taquilla serà de cinc euros.

Des de la Fundació Albinegra, el seu coordinador social, Samuel Basevi, assegura que és un “honor” participar en aquest cicle de partides de pilota: “Anant de la mà de les associacions de penyes aconseguirem major repercussió i que molts aficionats coneguen la història de la pilota i vegen com es juga en directe”.

Una jornada molt esportiva per als aficionats orelluts, que el mateix diumenge a les 18’30 omplirà l’estadi municipal Castàlia per donar suport a l’equip en un partit transcendental contra el Peralada.

Whatsapp Telegram