Jueves, 22 de octubre, 2020  |  
La Policia Local de Benicarló inicia una campanya per evitar l’ús del mòbil al volant La Policia Local de Benicarló inicia una campanya per evitar l’ús del mòbil al volant

- 16 septiembre, 2020 -

Fins al dia 20 de setembre, la Policia realitzarà controls aleatoris en diferents zones del municipi La Policia Local de Benicarló inicia una campanya per evitar l’ús del mòbil al volant

 

Fins al dia 20 de setembre, la Policia realitzarà controls aleatoris en diferents zones del municipi

Castellón Información

La Policia Local de Benicarló s’ha adherit a la campanya de la Direcció General de Tràfic de vigilància i conscienciació dels perills que suposen les distraccions al volant, sobretot l’ús del telèfon mòbil.

Fins al dia 20 de setembre, la Policia realitzarà controls aleatoris en diferents zones de Benicarló i alertarà els conductors de les conseqüències d’utilitzar el mòbil durant la conducció, un fet que multiplica per quatre el risc de patir un accident. A més, el risc de mirar el mòbil és equiparable a la conducció amb excés d’alcohol.

Les tasques informatives i de control se centraran especialment en la població jove, ja que el percentatge de persones que fan servir el mòbil mentre condueixen és particularment alt entre els conductors menors de 34 anys.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *