Viernes, 14 de agosto, 2020  |  
La Generalitat aporta 150.000 euros per eliminació de barreres arquitectòniques del Centre Social de Càlig La Generalitat aporta 150.000 euros per eliminació de barreres arquitectòniques del Centre Social de Càlig

- 13 julio, 2020 -

Entre altres actuacions s’instal·larà un ascensor i s'adaptaran els banys tant superiors com inferiors La Generalitat aporta 150.000 euros per eliminació de barreres arquitectòniques del Centre Social de Càlig

Entre altres actuacions s’instal·larà un ascensor i s’adaptaran els banys tant superiors com inferiors

Juan José Benito/Castellón Información

La Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica ha donat llum verda a la redacció del projecte d’eliminació de barreres arquitectòniques del Centre Cultural de Càlig.

Es tracta d’una actuació que permetrà garantir l’accessibilitat de tot l’edifici, que ja compta amb bona part de les determinacions de regulació d’accessibilitat en l’edificació i en espais públics.

L’Ajuntament haurà de realitzar obres de condicionament en les zones que encara estaven pendents de remodelar per tal de ser adaptades, com ara els banys tant superiors com inferiors del local municipal.

També s’haurà d’habilitar un ascensor per comunicar les dos plantes entre sí, així com instal·lar una plataforma d’accessibilitat per a minusvàlids a l’escenari.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha assenyalat que “és una molt bona notícia, perquè ens financen els 150.000 euros per al condicionament del Centre de Cultura i aquesta, era una actuació que anàvem a escometre l’any que ve amb fons propis, de manera que ens ajudarà a dur a terme un projecte més ambiciós i complet que el que s’havia previst”.

Els treballs comptaran amb el finançament autonòmic al 100% a través del programa ‘Reconstruïm pobles’, un seguit d’actuacions urbanes dirigides a regenerar, renovar i rehabilitar espais i edificis públics de caràcter social, cultural o històric, i que es durà a terme en 70 municipis de la Comunitat Valenciana, 21 d’ells, a la província de Castelló.  La Generalitat destinarà 15 milions d’euros als projectes seleccionats.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *