Noticias Castellón
miércoles, 01 de febrero del 2023 | Última actualización: 13:17

Queta Ródenas protagonitza una xarrada en la primera edició del festival literari 'Cabanes negre'

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 19 segundos

Noticias Relacionadas

Ha tingut lloc en l'IES Alfons XIII i l'escriptora castellonenca ha promocionat el gènere negre i policíac entre les generacions més joves

Castellón Información

En el marc de la primera edició del festival literari 'Cabanes negre', organitzat entre els dies 31 de març i 9 d'abril a la mateixa localitat, l'escriptora Queta Ródenas ha protagonitzat una xarrada en la secció de Cabanes de l'IES Alfons XIII per a promocionar el gènere negre i policíac entre les generacions més joves. Així, aquesta iniciativa tracta de divulgar i fomentar la cultura en les seues diferents formes i gèneres, marcada en aquest cas pel suspens i la tensió típica del gènere. Per a això, la famosa autora Ródenas, guanyadora de l'última edició del premi 'Castelló Negre', s'ha reunit amb les generacions més joves de Cabanes per a debatre sobre les característiques d'un dels gèneres més llegits en la literatura mundial.

Així doncs, el festival literari no només tracta de fomentar la cultura entre els més joves, sinó que per al dissabte que ve 9 d'abril s'ha preparat un esdeveniment per a totes les edats. En el restaurant L'Hostal de Cabanes s'ha organitzat la sessió 'Cañas y letras' en la qual l'escriptora comunicarà les seues experiències i coneixements des del seu punt de vista artístic i professional. Una activitat que tracta de fer partícip en la lectura a un públic cada vegada més ampli i interessat en la intriga que el gènere provoca amb cada entrega.