Jueves, 1 de octubre, 2020  |  
L’Ajuntament de Cabanes aprova per unanimitat el pla Activem per fomentar l’ocupació en el municipi L’Ajuntament de Cabanes aprova per unanimitat el pla Activem per fomentar l’ocupació en el municipi

- 12 agosto, 2020 -

Es destinaran 128.000 euros i es comptarà amb empreses de la localitat per a executar els treballs L’Ajuntament de Cabanes aprova per unanimitat el pla Activem per fomentar l’ocupació en el municipi

Es destinaran 128.000 euros i es comptarà amb empreses de la localitat per a executar els treballs

Castellón Información

L’Ajuntament de Cabanes ha aprovat per unanimitat el pla Activem Cabanes. Es tracta d’una ambiciosa iniciativa que busca fomentar la contractació d’empreses locals i fomentar l’ocupació en el municipi amb una dotació de més de 128.000 euros.

L’alcaldessa, Virginia Martí, ha destacat que es tracta d’una iniciativa consensuada amb tots els grups polítics del municipi, gestada en la Comissió de reconstrucció creada a aquest efecte.

El pla d’inversió contempla la reparació i pintura de l’edifici de l’Ajuntament, la substitució de finestres de fusta a la casa consistorial, la instal·lació d’una nova pèrgola de fusta, el canvi de fanals al Passeig de Torre la Sal, la substitució d’aparells d’aire condicionat, la reparació de goteres, l’accessibilitat a les oficines municipals de La Ribera, canviar les portes dels vestuaris de la piscina de La Ribera, la col·locació d’una tanca de fusta en Els Pinets o la reparació de l’entrada de l’Ajuntament. Les actuacions es realitzaran mitjançant contractes amb professionals de la localitat.

Així mateix es destinaran 10.000 euros a una campanya de foment del comerç i les compres en el propi municipi. D’aquesta manera s’insistirà en la importància dels establiments que dia a dia donen vida a Cabanes.

Virginia Martí ha indicat que el consistori “mitjançant la contractació d’empreses del municipi ha entés que és una bona opció per a fomentar el negoci en la localitat amb els recursos municipals”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *