lunes, 25 de octubre, 2021  |  
Cabanes crearà una mesa de debat per tal d’analitzar mesures enfront del coronavirus Cabanes crearà una mesa de debat per tal d’analitzar mesures enfront del coronavirus

- 30 abril, 2020 -

Martí convida a tots els grups polítics "perquè facen les seves aportacions i treure-les de l'debat partidista" Cabanes crearà una mesa de debat per tal d’analitzar mesures enfront del coronavirus

Martí convida a tots els grups polítics “perquè facen les seves aportacions i treure-les de l’debat partidista”

Castellón Información

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Cabanes ha proposat a tots els grups polítics de l’Ajuntament crear una Taula de Reconstrucció per debatre, aportar i adoptar les mesures necessàries per afrontar els efectes socioeconòmics generats per la pandèmia del Covid-19. Els grups polítics del consistori han acceptat formar part de l’espai de treball.
El compromís dels grups participants és debatre i aprovar en aquest fòrum totes les mesures referents a l’Covid-19 i no presentar mocions i contra mocions en els plens municipals. L’objectiu és actuar amb unió, agilitat i rapidesa davant de la lentitud que suposaria canalitzar-les a través del ple.
La taula es reunirà cada quinze dies amb el suport dels tècnics, en funció dels temes que s’hagen de tractar. D’aquesta manera es podran resoldre totes les qüestions de manera àgil i directa. A el ple es portaran per ratificar els acords que siguin necessaris. L’alcaldessa, Virginia Martí, ha fet una crida a “treballar junts per l’objectiu comú d’atendre treballadors, treballadores, veïns, veïnes i sector empresarial per establir les bases d’una ràpida recuperació econòmica i social”.
Whatsapp Telegram