sábado, 22 de enero, 2022  |  
Cabanes firma el pacte de codi ètic del turisme valencià Cabanes firma el pacte de codi ètic del turisme valencià

- 21 julio, 2021 -

L'Organització Mundial del Turisme inclou Cabanes dins l'estratègia turística de la Comunitat Valenciana Cabanes firma el pacte de codi ètic del turisme valencià

L’Organització Mundial del Turisme inclou Cabanes dins l’estratègia turística de la Comunitat Valenciana

Castellón Información

L’Ajuntament de Cabanes firma el nou codi ètic que l’Administració Turística Valenciana ha posat en coneixement després de la seua inclusió en l’Organització Mundial del Turisme, i que gira en torn de l’hospitalitat cap a tota classe de visitant que decideix gaudir del seu temps a la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, Cabanes forma part d’una estratègia turística, l’objectiu de la qual implica enfortir el sector turístic valencià i tots els agents socials i econòmics que en formen part. Les administracions locals signants, com Cabanes, es comprometen amb la signatura de l’acord a acomplir 10 punts fonamentals, indispensables per al correcte funcionament de l’estratègia turística, que es fonamenta sobre 4 aspectes: cordialitat, respecte, inclusió i sostenibilitat, que conflueixen en una única idea, la professionalitat en el tracte per a tots i cada un dels i les visitants.

L’acord no només el signen les administracions locals, com l’Ajuntament de Cabanes, sinó que també es vincula l’Administració autonòmica valenciana, les empreses turístiques i el conjunt de turistes, als que se’ls encoratja a respectar les localitats turístiques, el seu patrimoni i als seus ciutadans i ciutadanes. Amb el nou codi ètic, Cabanes se n’enforteix com a destí turístic hospitalari, responsable i sostenible, valors que el nou pacte porta per bandera.

Whatsapp Telegram