Noticias Castellón
lunes, 06 de febrero del 2023 | Última actualización: 20:12

Cabanes millorarà nombrosos serveis i prestacions gràcies a 1.5 milions d'euros de romanents

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 31 segundos

Noticias Relacionadas

També té previst tirar endavant un pla de millora i equipament d'espais urbans: parcs, places i jardins, amb una inversió de 220.000 euros

Castellón Información

L'Ajuntament de Cabanes portarà al ple d'aquesta setmana un dels plans d'inversió més ambiciosos dels últims anys en la localitat. L'alcaldessa, Virginia Martí ha explicat "gràcies a la gestió econòmica que estem desenvolupant promourem una inversió de més d'1,5 milions d'euros. Aquests fons suposaran una important injecció en l'economia local i redundaran en una notable millora dels serveis públics". En total s'invertiran 1.587.300 €.

Les inversions i millores redundaran en nombrosos serveis i prestacions del municipi. Una de les accions més ambicioses serà l'adequació de l'edifici municipal destinat als serveis socials. Es rehabilitarà de manera integral amb una inversió de 210.000€. El consistori ha previst, així mateix, una inversió de gairebé mig milió d'euros en millores d'edificis municipals, entre els quals cal destacar la Casa de la Cultura.

El municipi també té previst tirar endavant un pla de millora i equipament d'espais urbans: parcs, places i jardins, amb una inversió de 220.000€. La pavimentació i infraestructures del Carrer Teatre suposaran una aportació de 215.000€. A la Ribera està prevista la construcció d'un magatzem municipal amb una inversió de 115.000€.

L'Ajuntament també ha previst 100.000€ per a millores en el polígon industrial situat al costat del municipi. En aquest apartat també s'ha sol·licitat una ajuda a l'IVACE. En matèria de neteja urbana s'adquirirà una nova ferradura. Totes les inversions es desenvoluparan durant 2021.

En matèria turística s'ha previst una dotació per a escometre la primera fase del Pla Director de l'Arc de Cabanes amb la vista posada en la seua protecció patrimonial i difusió. Així, en primera instància, es faran treballs d'il·luminació i es col·locaran elements de seguretat.