viernes, 20 de mayo, 2022  |  
Nules incorpora una nova parada de bus de cara a la pròxima campanya citrícola Nules incorpora una nova parada de bus de cara a la pròxima campanya citrícola

- 13 septiembre, 2020 -

David García explica que es tracta d’un nou servei sol·licitat per les empreses Nules incorpora una nova parada de bus de cara a la pròxima campanya citrícola

David García explica que es tracta d’un nou servei sol·licitat per les empreses

Castellón Información

De cara l’inici de la pròxima campanya citrícola, l’Ajuntament de Nules ha instal·lat una nova parada d’autobús en la zona hortofructífera de la Senda Mitjana, un lloc situat a les afores de la població. Aquesta zona, caracteritzada per albergar magatzems de cooperatives i de comerços citrícoles, compta a més amb bars i supermercats, motiu pel qual es molt transitada al llarg de la campanya citrícola.

L’alcalde de la localitat, David García explica que es tracta d’un nou servei sol·licitat per les empreses allà ubicades que l’Ajuntament posa en marxa també per què hi ha molta gent que treballa en aquesta zona i no disposa de vehicle particular, per tant aquesta nova parada serà de gran utilitat per a les persones treballadores en els magatzems de taronja.

“A més a més, amb aquesta nova incorporació també es facilita el desplaçament a qualsevol veí que necessite traslladar-se a aquesta zona per a altres qüestions ja que estem parlant d’un lloc de serveis on també hi ha un supermercat”, explica Garcia.

En definitiva, amb aquest nou punt d’accés en un lloc tant rellevant per a Nules, com és la Senda Mitjana, es millora la connexió d’aquesta zona amb la població de Nules. La parada és a prop de la cooperativa Nulexport i forma part de l’itinerari del servei de transport urbà de l’ajuntament.

 

Whatsapp Telegram