Domingo, 25 de octubre, 2020  |  

- 28 febrero, 2018 -

Amb una freqüència de pas de trenta minuts, Joventut oferirà servei a més de 2.000 passatgers

Amb una freqüència de pas de trenta minuts, Joventut oferirà servei a més de 2.000 passatgers

Castellón Información

La Regidoria de Joventut oferirà el serveis del ‘bus de la marxa’ per a les festes de la Magdalena, una transport que operarà en les matinades dels dissabtes 3 i 10 de març i en la del divendres 10. La freqüència de les eixides del servei serà de 30 minuts -tant des d’Almassora com des de Castelló-, ja que el consistori habilitarà dos cotxes durant cadascuna de les tres nits.

Tal com ha confirmat l’edil de Joventut, Xavier Trenco, el consistori preveu que prop de 2.000 viatgers utilitzen el transport. “L’any passat l’autobús va transportar més de 2.100 viatgers durant els tres dies en els quals va operar, amb màxims de prop de 800 persones durant les nits de dissabte”, ha detallat l’edil.

Per a Trenco, la baixada de preu que el seu departament va aplicar en aquest servei en 2016 (d’1,5 a 0,5 euros), converteix el ‘bus de la marxa’ en un servei “econòmic i ràpid”, que a més “facilita l’accés al centre i garanteix la seguretat dels usuaris, per la qual cosa la ciutadania evita l’ús de cotxes particulars”. L’edil ha animat el veïns que aquest cap de setmana es desplacen a la capital a utilitzar “tant el servei diürn com el nocturn” del tranporte interurbà.

Així doncs, ‘bus de la marxa’ començarà a operar a les 00.00 i romandrà en funcionament fins a les 6.30 hores de la matinada. Les parades estaran situades en la plaça Santa Isabel d’Almassora i en la plaça Borrull de la capital de la Plana.

Google+
Whatsapp Telegram


  • Patetico el servicio, pudiendo llenar el aforo nos han dejado lloviendo fuera del autobús. Cogeremos el próximo por necesidad. Como crítica constructiva os recomendamos dar servicio en base a demanda y necesidades, fomentando el no coger el coge después de haber bebido, si hay personas responsables, queremos un servicio responsable. Gracias

    Responder

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *