Lunes, 26 de octubre, 2020  |  
Les brigades municipals de Borriol dispondran d’un vehicle per agilitzar els seu treball Les brigades municipals de Borriol dispondran d’un vehicle per agilitzar els seu treball

- 26 junio, 2020 -

El ple també va aprovar l'increment en un 100% la dotació econòmica prevista per a l'ajuda a autònoms i Pimes Les brigades municipals de Borriol dispondran d’un vehicle per agilitzar els seu treball

 

El ple també va aprovar l’increment en un 100% la dotació econòmica prevista per a l’ajuda a autònoms i Pimes

Castellón Información

El Ple de l’Ajuntament de Borriol, celebrat la vesprada d’ahir, 25 de juny, va aprovar la modificació de crèdit per iniciar el procès de compra d’un vehicle per a la brigada municipal.

La modificació de crèdit per tal d’efectuar la compra es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern, conformat per sis regidors de Compromís i amb l’abstenció dels tres edils del Partit Popular i el regidor de Ciudadanos, després de les negociacions entre els partits arran la desaprovació al ple anterior del consistori. Una negociació que també ha inclòs incrementar en un 100% la dotació econòmica prevista per a l’ajuda a autònoms i PIMES.

Des de l’Ajuntament s’agraeix l’acord per la predisposició i l’enteniment que s’ha arribat i se celebra l’inici del procés que suposarà “un benefici per a tot el poble de Borriol”. En les properes setmanes s’iniciarà el procés de licitació per a la compra del vehicle.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *