Noticias Castellón
martes, 30 de mayo del 2023 | Última actualización: 12:51

Borriol podrà continuar amb les obres a la Casa de la Cultura gràcies a una ajuda de la Generalitat

Tiempo de Lectura: 54 segundos

Noticias Relacionadas

És un dels 70 municipis seleccionats per als que el Consell destina 15 milions d’euros en total per la seua reconstrucció

Castellón Información

Borriol ha estat un dels 70 municipis seleccionats per a realitzar una actuació urbana dins del programa ‘Reconstruïm pobles’ de la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica. Aquesta actuació permetrà continuar amb les obres de la coneguda com Casa de la Cultura, reinventant l’espai en el futur ‘Espai Sociocultural Els Llavadors’ amb un projecte avantguardista.

L’alcalde del municipi, Hèctor Ramos, celebra: “Es tracta d’una obra molt necessària per al nostre municipi. Suposarà una revolució cultural en molts aspectes i ens permetrà donar solució problemes de seguretat derivats del mal estat de l’edifici”.

La Generalitat destina 15 milions d’euros a 70 municipis per a la rehabilitació d’edificis amb aquest programa, dels quals Borriol ha sol·licitat un projecte valorat en 248.070 euros. L’objectiu d’aquesta línia, prevista per a 2020-2021 és la rehabilitació o adequació d’edificis del patrimoni municipal de caràcter social, cultural o històric, així com l’adequació de carrers, places o zones d’esplai i esbarjo.