martes, 17 de mayo, 2022  |  
Borriana obri el termini per a sol·licitar les targetes per anar a l’UJI per estudiants matriculats Borriana obri el termini per a sol·licitar les targetes per anar a l’UJI per estudiants matriculats

- 17 julio, 2021 -

Els abonaments podran ser mensuals per 20 euros, trimestrals per 50 euros i per a tot el curs amb un cost de 120 euros Borriana obri el termini per a sol·licitar les targetes per anar a l’UJI per estudiants matriculats

Els abonaments podran ser mensuals per 20 euros, trimestrals per 50 euros i per a tot el curs amb un cost de 120 euros

Castellón Información

L’Ajuntament de Borriana obrirà dilluns que ve 19 de juliol el termini perquè l’alumnat de la Universitat Jaume I empadronat en la localitat de Borriana puga sol·licitar la tramitació de la targeta del bus Borriana-UJI. El primer període per a obtindre la targeta serà del 19 al 30 de juliol i el segon període, de l’1 al 10 de setembre.

El tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, ha valorat que el servei municipal de bus Borriana-UJI, “cada any, dona més facilitats als estudiants de Borriana”, i ha puntualitzat que des del consistori “estem estudiant fórmules per a millorar aquest servei municipal que s’ha demostrat necessari per als estudiants de la nostra ciutat”.

Per a formalitzar la sol·licitud per al bus Borriana-UJI, les persones interessades hauran de sol·licitar cita prèvia al correu electrònic casaljove@burriana.es  adjuntant l’imprès de matrícula del curs 2021/2022. Posteriorment, rebran una notificació amb la data i l’hora de cita prèvia en el Casal Jove per a acabar de formalitzar el procediment. L’imprés per a sol·licitar  cita prèvia el trobaran en http://casaljove.burriana.es/images/solicitud-burriana2122.pdf.

Els abonaments podran ser mensuals, trimestrals i per a tot el curs, amb un cost de 20 euros el d’ús mensual, 50 euros per al trimestral i 120 euros l’anual, que s’ingressaran en les entitats bancàries col·laboradores: la Caixa, Banc de Sabadell, BBVA, Caixa Rural Sant Josep.

L’alumnat interessat a utilitzar aquest servei podrà sol·licitar el carnet personalitzat en el Casal Jove. La venda d’aquests abonaments està limitada a les persones matriculades en el centre universitari durant l’actual curs, per la qual cosa haurà d’aportar juntament amb la sol·licitud còpia de la matrícula que acredite estar estudiant en l’UJI en el curs 2021/2022, còpia del DNI i fotografia de carnet per a garantir que el passe només siga utilitzat per la persona titular.

Parades i horari

Les parades de Borriana estaran situades al Port, a l’avinguda Jaime Chicharro enfront del Consum, enfront de l’IES Llombai i en la parada d’autobús del riu Anna, mentre que a Almassora, el bus pararà a l’anada en l’avinguda Castelló, enfront del col·legi públic Errant Vilar i al carrer Boqueres.

El bus eixirà de Borriana a les 6.50h, 8.05h i 14h, i passarà per Almassora a les 7.10h, 8.30h i 14.20h. El trajecte fins a l’UJI durarà al voltant de 40 minuts. Hi haurà un autobús directe a l’UJI des del Port de Borriana que eixirà a les 8.05h per a donar servei a l’alumnat resident en la zona marítima, i realitzarà totes les parades de Borriana, fins a l’UJI sense passar per Almassora. Per a tornar de l’UJI, el bus amb parada al port de Borriana, eixirà a les 15.10h.

Horaris del BUS

  • Eixides de dilluns a dijous
    • BORRIANA-UJI

6.50h avinguda Chicharro, enfront de Consum

8.05h des del Port

14h  avinguda Chicharro, enfront de Consum

  • UJI-BORRIANA

13.15h

15.10h (arriba fins al Port)

19.40h

21.15h

  • Eixides divendres
    • BORRIANA-UJI

6.50h avinguda Chicharro, enfront de Consum

8.10h avinguda Chicharro, enfront de Consum

14h avinguda Chicharro, enfront de Consum

  • UJI-BORRIANA

13.15h

15.10h (arriba fins al Port)

19.40h

21.15h

Més informació: http://casaljove.burriana.es/index.php/va/serveis/carnet-bus-uji.

Whatsapp Telegram