Noticias Castellón
miércoles, 06 de julio del 2022 | Última actualización: 23:58

Borriana se suma a la campanya ‘Repte Mapamundi’ d'Ecovidrio i la Diputació de Castelló

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 27 segundos

Noticias Relacionadas

Educadors ambientals han estat avui en el mercat del dimarts i a l'Ajuntament per a promoure el reciclatge de vidre

Borriana se suma a la campanya “Repte Mapamundi” posada en marxa per Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, i la Diputació de Castelló. Una iniciativa per a fomentar el compromís dels ciutadans de 124 municipis de la província amb el reciclatge d'envasos de vidre.

La campanya ha fet una parada avui a Borriana, en el mercat exterior del dimarts i a l'Ajuntament, on educadors ambientals d'Ecovidrio han estat rebuts per l'alcaldessa, Maria Josep Safont, qui els ha confirmat la participació de l'Ajuntament en la campanya i ha rebut un minicontenidor i bosses reutilitzables per al reciclatge de vidre.

En la zona del mercat de Borriana els educadors han muntat una parada per a informar sobre la nova campanya llançada per Ecovidrio per a conscienciar la població de la importància de reciclar el vidre, i se'ls han lliurat bosses reutilitzables per al reciclatge de vidre.

A més, per a contribuir a aconseguir aquest propòsit, Ecovidrio ha instal·lat en l'avinguda de la Mediterrània del municipi un iglú decorat amb la imatge de campanya que arreplega elements típics de la Plana.

El repte de la campanya, que ja ha començat i finalitzarà el 30 de juliol, té com a finalitat superar la taxa de reciclatge de vidre respecte al mateix període de l'any anterior a Borriana i en la resta de poblacions participants.

A més, l'acció d'avui incideix en la importància de reciclar correctament els residus d'envasos de vidre i per a això s'han repartit bosses reutilitzables per al reciclatge.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí