Noticias Castellón
sábado, 30 de septiembre del 2023 | Última actualización: 04:15

Borriana ofereix als veïns un telèfon gratuït per a resoldre incidències d’enllumenat públic

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 23 segundos

Noticias Relacionadas

Els veïns del municipi poden exposar avaries, emergències i incidències de manera gratuïta, les 24 hores del dia, els 365 dies a l’any, a través del 900802111

L’Ajuntament de Burriana ha posat a la disposició dels veïns un servei d’atenció telefònica gratuïta, a través de l’empresa concessionària, per a resoldre possibles avaries, emergències i incidències sobre l’enllumenat públic. El número de telèfon és el 900802111 i està operatiu les 24 hores al dia, els 365 dies de l’any.

Un servei que pretén continuar acostant la gestió de l’Ajuntament als seus ciutadans i donar resposta àgil i immediata als possibles problemes que puguen presentar-se en qüestions d’enllumenat públic.

Un ‘call center’, que ja està operatiu abans d’iniciar-se el nou contracte que s’encarregarà de la il·luminació de la localitat, pendent de licitació. Aquest telèfon, suposarà una assistència per als ciutadans derivant immediatament al personal de guàrdia els avisos per a l’esmena d’emergències, com puguen ser carrers apagats, zones de la ciutat sense llum, risc de caiguda d’elements de l’enllumenat, o totes aquelles situacions que els veïns alerten d’un possible risc o perill.

El regidor de Via Pública, Mario Trullen, ha explicat que “l’Ajuntament de Burriana és cada dia més pròxim, àgil i eficaç a donar resposta als problemes dels seus veïns. Amb el servei de telèfon per a incidències, els veïns tindran a la seua disposició, qualsevol hora i dia de l’any, un sistema d’atenció al veí que recollirà els avisos i donarà una solució immediata els problemes relacionats amb l’enllumenat públic”.