miércoles, 19 de enero, 2022  |  
Borriana obre el términi d’inscripció per a les Jornades Gastronómiques de la taronja Borriana obre el términi d’inscripció per a les Jornades Gastronómiques de la taronja

- 29 diciembre, 2018 -

La nova edició de les Jornades gastronòmiques de la taronja tindrà lloc del 25 de gener al 3 de febrer a Borriana Borriana obre el términi d’inscripció per a les Jornades Gastronómiques de la taronja

La nova edició de les Jornades gastronòmiques de la taronja tindrà lloc del 25 de gener al 3 de febrer a Borriana

 Castellón Información

Ja està obert el termini per a tot aquell que vulga participar en les X Jornades Gastronómiques de la taronja. Per a formalitzar la inscripció, els interessats han d’acudir a la zona de registre de l’Ajuntament de Borriana (OAC) i presentar la sol·licitud juntament amb una proposta de menú, en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores de la vesprada. El termini per a inscriure’ss’allargarà fins a 4 de gener a les dues d’aqueix mateix dia, recordant que el dia1 de gener no es podran presentar sol·licituds ja que no hi haurà registre. 

És important que els qui s’inscriguen ho facen directament en el registre de la OAC, perquè només es formalitzaran aquestes sol·licituds, per la qual cosa no es tindran en compte les enviades al correu de Turist info Borriana. Davantqualsevol tipus de dubte podeu consultar les bases que es troben publicadesen el tauler d’anuncis de la web municipal. 

Així doncs, ja s’està preparant la pròxima edició de les Jornades Gastronòmiques de la taronja. Unes jornades que se celebraran a Borriana del 25 de gener al 3 de febrer del 2019.

Whatsapp Telegram