Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
domingo, 02 de abril del 2023 | Última actualización: 13:55

Advertisement
Advertisement

Borriana acull el ‘Festival de l’humor en valencià’ per a recaptar fons per a la investigació mèdica

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 9 segundos

Noticias Relacionadas

Tindrà lloc el 18 d’octubre a les 21:30 al Teatre Payà de Borriana, amb donatiu de 12 euros de preu per entrada anticipada

Castellón Información

El “Festival de l’humor en valencià” és un esdeveniment solidari per a recaptar fons per a la investigació mèdica de la Distròfia Muscular de Cintures 1F i el VIH. Una mateixa família pateix des de fa més de 8 generacions una mutació genètica que els fa tindre aquesta malaltia però també els fa immunes al VIH. Actualment, una aliança de grups d’investigació de tot el mon, s’han unit per a trobar la cura per a les dues.

Després del èxit de la primera edició del ‘Festival de l’humor en valencià’ celebrat en Vila-real a 2016, aixina com el celebrat a La Vila Joiosa (Alacant) a inicis de 2019, arriba a Borriana (Castelló) amb alguns dels humoristes de més renom del nostre territori. Repeteixen en aquesta edició Xavi Castillo i Arantxa González, als que se uneix Pepa Cases. Et faran riure a la vegada que col·labores en la teua assistència per a la cura de milions en tot el món.

Tindrà lloc el 18 d’ Octubre a les 21:30 al Teatre Payà de Borriana, amb donatiu de 12 euros de preu per entrada anticipada i 15€ en taquilla. L’entrada es numerada i l’obertura de portes serà a les 21:00.

Advertisement
Advertisement