domingo, 24 de octubre, 2021  |  
Borriana, a costa de l’evolució de la pandèmia per a veure si celebra les falles al juliol Borriana, a costa de l’evolució de la pandèmia per a veure si celebra les falles al juliol

- 7 mayo, 2021 -

Les entitats falleres tenen aquesta idea, mentre que les festes de la Misericòrdia segueixen en peus de cara a setembre Borriana, a costa de l’evolució de la pandèmia per a veure si celebra les falles al juliol

Les entitats falleres tenen aquesta idea, mentre que les festes de la Misericòrdia segueixen en peus de cara a setembre

Castellón Información//Rafa Mezquita

Borriana espera que el ritme de vacunació i l’arribada del bon temps millorin l’avanç de la pandèmia en la localitat i a la província de Castelló de cara a juliol, quan les entitats falleres tenen la previsió de celebrar les festes josefines, suspeses al març de 2020 estrepitosament i en 2021 per la pandèmia.

Així ho ha explicat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, qui ha indicat que de retrarse a setembre, “mai podrien coincidir amb les festes patronals de la Misericòrdia”.

Safont ha afegit que “tot depèn de l’evolució de la pandèmia encara que esperem que en aquests pròxims mesos la incidència segueixi en descens”. De moment la localitat baixa als 79 casos actius després d’un repunt de casos post Setmana Santa que li van situar en incidències molt perilloses de contagi.

Whatsapp Telegram