miércoles, 25 de mayo, 2022  |  
Borriana vibra d’emoció amb l’exaltació de Sandra Candau com Reina Fallera 2022 Borriana vibra d’emoció amb l’exaltació de Sandra Candau com Reina Fallera 2022

- 16 enero, 2022 -

A l'especial acte en el Teatre Payà també van assistir les representants de València, Castelló i Alacant Borriana vibra d’emoció amb l’exaltació de Sandra Candau com Reina Fallera 2022

A l’especial acte en el Teatre Payà també van assistir les representants de València, Castelló i Alacant

Castellón Información

Borriana ha tornat a viure un dels dies més especials. L’emoció es notava en l’ambient i el Teatre Payà estava ple de borrianencs dispostos a celebrar amb totes les mesures de seguretat actuals.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Una de les persones més emocionades va ser Sandra Candau que es converteix en Reina Fallera de 2022 després de l’acomiadament d‘Elena Pastor.

La mantenidora de l’exaltació va ser Ana Montagut qui també va ser mantenidora l’any que Sandra es convertia en Reina Major Infantil. A l’acte també s’han traslladat la Fallera Major de València, Carmen Martín, la Reina de la Magdalena de Castelló, Carmen Molina, i la Bellea del Foc d’Alacant, Marina NicetoAixi mateix, han volgut compartir aquests moments tan especials regidors veïns com Diego A. Vila, regidor de Festes de Vila-real.

Whatsapp Telegram