Noticias Castellón
martes, 26 de septiembre del 2023 | Última actualización: 15:29

Borriana entregarà al guanyador de la 5ª etapa de la Volta Ciclista un trofeu realitzat per l’artista local Juan Poré

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

El trofeu està titulat com a “Arrels” i compta amb els elements més emblemàtics de la localitat que fan al·lusió a la taronja, la mar mediterrània i la indústria

L’Ajuntament de Borriana entregarà al guanyador de la cinquena etapa de la Volta Ciclista d’Espanya un trofeu artesanal únic que representa els elements més emblemàtics del municipi. L’obra titulada “Arrels” està elaborada únicament pel seu autor i li ha portat al voltant de dues setmanes esculpir-la.

L’escultura l’autor de la qual és l’artista local, Juan Poré, està inspirada en “els radis d’una bicicleta unit a elements representatius de la localitat com són el campanar, la taronja, un vaixell veler en clara al·lusió a la mar mediterrània i altres components representant a la indústria”, ha explicat. El material de l’escultura està compost per una fosa de resines metàl·liques amb òxids que ho dota d’un pes considerable.

“L’ajuntament conscient de la possibilitat que va oferir l’organització de l’esdeveniment d’entregar un trofeu propi, hem apostat perquè el guanyador de la cinquena etapa tinga una peça única, artesanal i que a simple vista sempre li recordarà a Burriana”, ha explicat la regidora d’Esports, Noelia Peris.

La cinquena etapa de la Volta que serà el dimecres 30 d’agost eixirà de Morella recorrent part de la província amb un recorregut de 186,7 quilòmetres de mitja muntanya i culminarà cap a les 17:30h. en l’Av. Mediterrània, zona marítima Malva-rosa de Borriana.