miércoles, 14 de abril, 2021  |  
Borriana emetrà un bàndol en els pròxims dies per a alertar que les Falles se celebraran de manera simbòlica Borriana emetrà un bàndol en els pròxims dies per a alertar que les Falles se celebraran de manera simbòlica

- 5 marzo, 2021 -

La Policia Local es coordinarà per a fer vigilàncies, "però creiem que al cap d'un any de pandèmia la gent ha de saber el... Borriana emetrà un bàndol en els pròxims dies per a alertar que les Falles se celebraran de manera simbòlica

La Policia Local es coordinarà per a fer vigilàncies, “però creiem que al cap d’un any de pandèmia la gent ha de saber el que es pot fer i el que no”

Rafa Mezquita/Castellón Información

Borriana emetrà un bàndol en els pròxims dies per a alertar que les Falles se celebraran de manera simbòlica, però que no hi haurà festes a l’ús. Així ho ha expressat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, que incideix a “ajustar-se a les mesures que marca salut pública”.

“Les falles estan suspeses i per tant no es podrà celebrar cap festa en cap casal faller. La Junta Fallera és molt responsable i són els primers que respecten aquestes decisions i normatives. Hi ha molta implicació en el col·lectiu, i encara que estem en una situació millor, cal complir amb el que s’estableix i continuar baixant la incidència per a no tornar a això d’abans”.

La Policia Local es coordinarà amb la regidoria de Festes per a fer vigilàncies, “però creiem que al cap d’un any de pandèmia la gent ha de saber el que es pot fer i el que no”, matisa l’alcaldessa. Safont ha incidit en què “és més senzill controlar les falles que les festes de setembre”.

A més, la munícipe ha indicat que de moment el consistori no ha estudiat cap fórmula per a establir alguna escolata de cara als tres dies que no seran lectius durant aquests dies decretats com a festius locals. Sí ha explicat Safont que durant aquesta setmana fallera se celebrarà la pleítesia a la Reina Infantil a porta tancada, que hi haurà missa de Sant Josep i que es entegarán els premis dels Llibrets Fallers de 2020, ja que van quedar en l’aire després de decretar-se l’Estat d’Alarma el 12 de març de 2020.

Whatsapp Telegram