Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
jueves, 23 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:51

Advertisement
Advertisement

Borriana desplaça al cementeri municipal el teatre amb motiu de Tots Sant

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 59 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament ha accelerat els treballs de neteja, ornamentació i adequació de les instal·lacions del cementeri per a acollir el dimarts 1 de novembre la celebració del dia de Tots els Sants

El Cementeri Municipal de Borriana comptarà enguany per primera vegada amb la representació d’una obra de teatre el dia 1 de novembre, dia de Tots Sants, després de la Missa de Difunts, en quatre funcions que es realitzaran en 4 punts diferents del cementeri, segons ha avançat el regidor delegat encarregat de la gestió del cementeri, Hilario Usó.

L’Ajuntament de Borriana ja ha accelerat els treballs, tant des del punt de vista logístic com de neteja, ornamentació i adequació de les instal·lacions del cementeri per a acollir el dimarts 1 de novembre la celebració del dia de Tots els Sants, i que estiga tot amanit perquè els veïns i veïnes de Borriana acudisquen al cementeri per a honrar i recordar els seus familiars i amistats.

Hilario Usó ha explicat que enguany podran a més, des de les 12.30 hores, presenciar 4 funcions successives de 15 minuts cadascuna de l’obra Nuei d’Almetas. Nit d’animetes i espantacriatures a càrrec de Bambolina Teatre en 4 punts diferents del cementeri municipal.

Després de la missa de difunts de les 11h i en el mateix lloc, sota el templet del cementeri nou, es realitzarà la primera sessió a les 12.30 hores, posteriorment, es traslladarà la funció a l’entrada de la Barraca, després, la tercera funció tindrà lloc davant de la tomba de Jaime Chicharro i, finalment, l’última es realitzarà davant de l’església del cementeri.

L’edil ha indicat que en les quatre ubicacions, durant les funcions, l’Ajuntament disposarà de cadires preferentment per a les persones que tinguen dificultats de mobilitat.

També ha informat que l’horari especial d’obertura al públic del recinte per a facilitar l’accés previ i durant la celebració de Tots Sants serà, des del dimarts 25 d’octubre i fins al dimarts 1 de novembre, des de les 8h fins a les 18h de manera ininterrompuda.

A més, Usó ha recordat que amb motiu de la celebració de la festivitat, la Policia Local de Borriana en col·laboració amb la Regidoria de Cementeri disposarà un operatiu de mobilitat per a la festivitat, els dies 29, 30, 31 i 1 de novembre, a fi de garantir que el desplaçament de les persones al Cementeri Municipal siga el més segur possible.

Advertisement
Advertisement