Noticias Castellón
viernes, 01 de julio del 2022 | Última actualización: 00:19

L’Ajuntament fa una crida a la prudència per a la ‘Nit de Sant Joan’ i a evitar reunions multitudinàries a Borriana

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 57 segundos

Noticias Relacionadas

Està prohibida la permanència i l’accés a les platges a partir de les 20h de demà dimecres 23 de juny fins a les 9h del dijous 24 de juny

Castellón Información

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha fet una crida a la “responsabilitat, prudència, precaució i cautela” i a evitar reunions festives multitudinàries en la celebració de la nit de Sant Joan de demà dimecres 23 de juny i ha instat al “respecte” de les normes per evitar que es produïsquen “situacions no desitjades”, que podrien provocar ”contagis” i una “reculada generalitzada” en el control de la pandèmia.

L’alcaldessa ha incidit també en la responsabilitat municipal, i ha recordat que a través d’un decret de l’Alcaldia signat l’11 de juny, l’Ajuntament impedirà enguany també, l’accés a les platges i l’encesa massiva de fogueres la nit de Sant Joan, del dimecres 23 al dijous 24 de juny, de manera preventiva, per a evitar reunions multitudinàries i, en conseqüència, possibles contagis com a resultat de la situació epidemiològica provocada per la Covid-19.

Sobre aquest tema, ha indicat que s’ha desautoritzat l’entrada a la platja i s’ha preparat un dispositiu policial per a “evitar conflictes i possibles aglomeracions, i així poder garantir les mesures de seguretat, per la qual cosa no es podrà fer foc ni banyar-se a la platja”.

Per aquesta raó, ha assegurat, es prohibirà l’accés o la permanència a les platges, a partir de les 20h del 23 de juny fins a les 9h del dia 24 de juny. Així mateix, es prohibirà l’ocupació del passeig Marítim amb taules, cadires o qualsevol tipus de mobiliari en el mateix horari.

Ahir mateix, la comissió de Turisme de la FVMP va fer públic l’acord en relació a les celebracions de la nit de Sant Joan, instant els alcaldes i alcaldesses de la Comunitat Valenciana al fet que prenguen les mesures adequades orientades al tancament de les platges i altres espais tradicionals d’aquestes celebracions.

Per al compliment d’aquestes mesures, es desplegaran els serveis operatius d’agents motoristes de la Unitat de Prevenció (Prevenpol), del Grup de Seguretat i Resposta a les Emergències, de la Unitat de Policia de Platges, i de la Unitat de Vigilància i Prevenció Aèria (UVIPA), que donarà suport amb drons policials.