Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:48

Advertisement
Advertisement

Borriana convoca les ajudes per a esportistes d’elit i promeses esportives de 2022

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 4 segundos

Noticias Relacionadas

Dirigides a esportistes empadronats a Borriana que durant l’exercici de 2022 hagen obtingut la condició d’esportista d’elit segons els resultats de l’any 2021

L’Ajuntament de Borriana ha convocat les ajudes per a esportistes d’elit i promeses esportives de 2022, destinades a sufragar les despeses de desplaçament a les instal·lacions d’entrenament i per a l’adquisició de material esportiu específic per al desenvolupament de la modalitat pròpia.

El regidor de l’àrea, Vicent Aparisi, ha explicat que “Borriana és una ciutat molt unida a l’esport, per la qual cosa l’Ajuntament contínua apostant un any més pel foment de l’activitat esportiva, des de la promoció inicial de l’esport com a mera activitat física fins a l’esport professional, passant per l’esport base”.

Les ajudes econòmiques van dirigides a esportistes empadronats a Borriana que durant l’exercici de 2022 hagen obtingut la condició d’esportista d’elit segons els resultats de l’any 2021, i als esportistes catalogats com a “promeses” en la categoria B també segons els resultats de l’any 2021.

“Aquest és un actiu de la ciutat que volem mantindre i cuidar”, ha indicat Aparisi, que ha explicat que “aquestes subvencions es divideixen en dos categories, una per a esportistes d’elit i una altra per a promeses”.

Per a la primera, les podran sol·licitar esportistes d’elit dels nivells A, B i promoció, reconeguts en 2022 per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport o pel Consell Superior d’Esports pels seus resultats durant l’any 2021.

En l’altre cas, en la categoria de promeses podran participar aquells que hagen participat almenys en un torneig o campionat internacional o nacional en la temporada passada, reconegut oficialment per la seua federació esportiva.

Cal recordar que no es podran presentar aquells esportistes que hagen obtingut els seus objectius en un club esportiu local que ja s’haguera presentat a la convocatòria de subvencions a entitats esportives locals.

Quant als criteris per a la concessió de la subvenció, es tindrà en compte el nivell de renda familiar. A més, per a la categoria d’elit es valora el reconeixement a nivell nacional o autonòmic, i per al cas de les promeses sumen punts el nombre de participacions en campionats nacionals.

El termini per a optar a aquestes ajudes estarà obert fins al 21 d’octubre i les podran sol·licitar els i les esportistes residents a Borriana. Les bases de la convocatòria i el model normalitzat de sol·licitud estan publicats en el tauler d’anuncis de la seu electrònica municipal.

Advertisement
Advertisement