Noticias Castellón
jueves, 09 de febrero del 2023 | Última actualización: 21:45

Borriana clausura els ‘XIX Jornades Multiesportives i d’Hàbits Saludables Nadal 2022’ amb la participació de 170 xiquets i xiquetes

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 45 segundos

Noticias Relacionadas

Perquè les Jornades siguen possible, el Servei Municipal d’Esports ha comptat amb el suport dels clubs esportius de la ciutat

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor d'Esports, Vicent Aparisi, han clausurat les XIX Jornades Multiesportives i d’Hàbits Saludables Nadal 2022 organitzades pel Servei Municipal d’Esports (SME) en les diferents instal·lacions esportives municipals. En les activitats han participat un total de 166 xiquets i xiquetes d'Infantil (4 i 5 anys), Primària o ESO.

S’han realitzat des de dilluns passat 26 fins avui 30 de desembre, de 9.30h a 13.30h, en diferents espais esportius del municipi i ha comptat també amb 14 monitors i monitores, a més del personal tècnic de l’SME.

En la seua intervenció en l'acte de cloenda, l'alcaldessa ha volgut agrair l'esforç de l’SME en l'organització d'aquesta nova edició, en la qual, segons ha destacat, s'ha treballat “amb tenacitat i afany”, tot tenint en compte les dificultats que comporta a nivell de logística, estructura i estratègia.

Maria Josep Safont ha assenyalat que des de l'Ajuntament “continuem oferint alternatives d'oci educatiu, saludable i segur per a les famílies”, iniciativa que es complementa amb altres propostes municipals com les dos Escoletes de Nadal 2022 “Borriana Concilia”, i altres ofertes d'oci, culturals, i comercials.

Les activitats esportives s'han desenvolupat en diferents instal·lacions municipals i han comptat amb pràctiques esportives molt diverses, com ara bàdminton, voleibol, futbol sala, hoquei, bàsquet, judo, jocs populars de Borriana, atletisme, natació, jocs rítmics, tir amb arc, zumba i jocs d'iniciació esportiva.

També s'han realitzat eixides amb bici i educació en seguretat ciutadana amb la col·laboració de la Policia Local, així com tallers i activitats relacionades amb esmorzars saludables, escola de l'esquena i revisions dels i les esportistes.

Perquè les Jornades siguen possible, el Servei Municipal d’Esports ha comptat també amb el suport dels clubs esportius de la ciutat, així com amb el patrocini o la col·laboració d'empreses que fan possible tant l'assortiment de material, com les revisions físiques o l'ajuda logística per a la realització de les activitats.