Noticias Castellón
jueves, 28 de septiembre del 2023 | Última actualización: 12:41

Borriana celebrarà un rallye de vehicles clàssics el pròxim 28 d’octubre

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 20 segundos

Noticias Relacionadas

L’esdeveniment començarà i finalitzarà en la localitat, transcorrent per diversos municipis de la província, respectant les lleis vigents del codi de circulació

Borriana celebrarà un rallye de vehicles clàssics el pròxim 28 d’octubre que començarà i finalitzarà en la localitat. El recorregut transcorrerà per diversos municipis de la Serra Espadán i l’Alt Millars. Una vegada finalitze el recorregut hi haurà una exposició de vehicles històrics i es farà lliurament dels trofeus.

El rallye es disputarà en trànsit obert, tots els participants hauran de respectar les lleis vigents del codi de circulació i compartint escenari amb la resta de conductors. Una forma original de compartir els mítics i espectaculars cotxes antics que estaran abast de tots, pels carrers de Borriana. L’organització del rallye la formen dos clubs, Rallye Club Costa Azahar i Burriana Port Circuit, emparats per la Federació Espanyola de Vehicles Antics (FEVA).

En l’organització del ‘Rallye Ciutat de Burriana’ estan implicades diverses entitats públiques a més del Consistori, com són la Diputació de Castelló, la Policia Local de Burriana, Protecció Civil, Guàrdia Civil de Trànsit i tots aquells ajuntaments dels aproximadament trenta municipis pels quals transcorre l’esdeveniment.

“El ‘Rallye Ciutat de Burriana’ serà un dia festiu per a tots els amants dels cotxes clàssics que vulguen acostar-se a veure les diferents joies automobilístiques que participaran en la carrera. Un esdeveniment que comença i finalitza a Burriana, que atraurà visitants al municipi i donarà visibilitat als nostres llocs més emblemàtics”, ha valorat la regidor de Turisme, Noelia Perís.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí