Noticias Castellón
viernes, 12 de julio de 2024 | Última actualización: 19:53

Borriana busca el cartell anunciador per a les properes Festes de la Misericòrdia 2022

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 6 segundos

Noticias Relacionadas

Els treballs hauran de presentar-se a l'Ajuntament, en el Negociat de Participació Ciutadana en l’horari de 9h a 14h, de dilluns a divendres

Castellón Información

L'Ajuntament de Borriana obri el termini de presentació del concurs del cartell anunciador de les pròximes festes patronals de la Mare de Déu de la Misericòrdia 2022, després de dos anys sense convocar-lo per la pandèmia, segons ha avançat la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer.

En el web municipal s'han publicat les bases reguladores del concurs de disseny del cartell de les pròximes festes de la Misericòrdia, que cada any se celebren durant la primera setmana de setembre a la ciutat. En les bases s'estableix el termini de presentació dels treballs que opten des de avui 1 de juny fins al 8 de juliol.

A més de ser el cartell anunciador, triat per un jurat especialitzat, l'autor o autora guanyador del concurs obtindrà un premi de 500 euros. També es concedirà una menció d'honor o accèssit sense quantia econòmica.

Lluïsa Monferrer ha animat artistes i dissenyadors a participar novament en el concurs del disseny del cartell anunciador de les festes de la Misericòrdia, i ha recordat que poden concórrer els i les artistes que ho desitgen, espanyols o estrangers, amb independència de la seua residència, i també persones menors de 18 anys, però que cas de no estar emancipades hauran d'aportar autorització dels tutors legals. A més s'admeten obres de col·laboració i es poden presentar el nombre de treballs que s’estimen convenients.

Tal com s'especifica en les bases del concurs, els participants gaudeixen de completa llibertat per a triar el tema, tot i que sempre haurà de ser representatiu i relacionat amb les festes de la Misericòrdia de Borriana. El jurat tindrà en compte totes les característiques a l'hora de triar el guanyador o guanyadora, com ara l'originalitat, l'impacte visual, l'eficàcia anunciadora i informativa, així com la qualitat gràfica de l'obra.

L'única condició per al disseny és que incloga la llegenda «Festes de la Misericòrdia 2022. Borriana», a més haurà d'adoptar la forma vertical i estar muntat sobre suport rígid (bastidor o cartó ploma), i presentar-ho en dimensions de 45cm x 65cm i sense màrgens. Així mateix, en la composició s'inclourà l'escut de la ciutat.

Els treballs hauran de presentar-se a l'Ajuntament de Borriana, en el Negociat de Participació Ciutadana en l’horari de 9h a 14h, de dilluns a divendres.