Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

Borriana aprova en l’ últim ple una segona modificació dels crèdits per valor de 440.000 euros

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 8 segundos

Noticias Relacionadas

Aniran destinats a una nova campanya de ‘BonoComerç 2022’ i al mobiliari del nou edifici de Serveis Socials

L’Ajuntament de Borriana va aprovar en l’últim ple ordinari una segona modificació de crèdit, amb el vot en contra d’un dels grups polítics. Esta modificació ascendeix a un total de 440.000 euros, finançada íntegrament amb part dels romanents de tresoreria per a despeses generals resultants de la liquidació del pressupost de 2021.

El nou crèdit es destinarà a dos projectes. Amb el primer, de 200.000 euros, el govern municipal llançarà una nova campanya de ‘BonoComerç 2022’. Després de l’èxit de les dos edicions del passat any, el nou programa de promoció i dinamització econòmica posarà a la venda bons de descompte al consumidor que seran canviables en botigues de proximitat i hostaleria.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha avançant que, d’aqueixos 200.000 euros, 30.000 euros aniran destinats a la gestió i els 170.000 euros restants directament per als comerços. “Això es multiplicarà per dos en els comerços, ja que molts veïns aprofiten i compren més coses a part d’amb els bons”, afig l’alcaldessa.

Maria Josep explica que encara no està decidida la data per a llançar els bons. “Estem decidint quan és la millor temporada per a beneficiar al màxim de comerços possible, ja que depén de les dates beneficien a l’un o els altres. Per exemple, a la fi d’estiu a l’inici de la tardor, les llibreries i altres comerços de material escolar es beneficiarien més”, conclou l’alcaldessa. El segon projecte aprobat, per al que es destinarien 200.000 euros, será l’adquisició de mobiliari i l’equipament del nou edifici de Serveis Socials. Després que les obres de remodelació i condicionament de l’edifici de l’antic ambulatori del carrer València, per a la reubicació i concentració dels Serveis Socials municipals i de l’Oficina d’Atenció i Informació de la Seguretat Social (CAISS), hagen finalitzat recentment.

La resta de la modificació de crèdits extraordinaris, és a dir, 40.000 euros es destinaran a augmentar la dotació per a la instal·lació d’energia sostenible amb la instal·lació de geotèrmia per a la climatització de la piscina municipal que se sumaran als 250.000 ja previstos fins a aconseguir els 290.000 euros. Una actuació emmarcada en l’estratègia Edusi, cofinançada al 50 per cent pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder) en el marc del Programa operatiu de creixement sostenible.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí