Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

L’Ajuntament de Borriana se suma a la iniciativa de Alcer Castalia de conscienciar sobre la donació d’òrgans

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 39 segundos

Noticias Relacionadas

L’associació atén més de 1.000 pacients renals a través dels seus serveis i activitats, realitza accions de divulgació i sensibilització en la societat i reivindica els drets de les persones afectades

L’Ajuntament de Borriana s’ha sumat a la campanya de sensibilització al voltant de la donació d’òrgans i teixits que l’Associació per a la Lluita Contra les Malalties Renals de la província de Castelló, Alcer Castàlia, realitza aquest matí pels voltants del Mercat Municipal.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, acompanyada de part de l’equip de govern municipal, s’ha acostat a la taula informativa per a conèixer i donar suport a la campanya que amb el lema “Viu la vida, després dona-la”, pretén conscienciar de la importància de fer-se donant d’òrgans perquè, segons ha destacat Safont, “hi ha moments en què la vida depèn d’una donació i tots podem col·laborar per a salvar una vida o millorar-la”.

L’alcaldessa ha donat “les gràcies i la enhorabona” a l’associació, després de “40 anys de labor millorant la qualitat de vida de les persones que pateixen una malaltia renal”, així com pel treball de sensibilització a favor de la donació d’òrgans.

Alcer Castàlia és una associació provincial sense ànim de lucre que des de 1981 lluita per millorar la qualitat de vida de les persones amb malaltia renal i els seus familiars, millorar la seua adaptació a la malaltia i als tractaments, previndre i visibilitzar la insuficiència renal crònica i sensibilitzar la societat sobre la importància de la donació d’òrgans.

Actualment, atén més de 1.000 pacients renals a través dels seus serveis i activitats, realitza accions de divulgació i sensibilització en la societat i reivindica els drets de les persones afectades. ALCER Castàlia lidera i assumeix les campanyes de donació d’òrgans de la província de Castelló, augmentant any rere any el nombre de carnets de donant.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí