martes, 19 de enero, 2021  |  
Bloc-Compromís de Betxí carrega contra el PSOE «per no defensar» a la taronja valenciana Bloc-Compromís de Betxí carrega contra el PSOE «per no defensar» a la taronja valenciana

- 6 marzo, 2020 -

La regidora d'agricultura, Yoli Milla, diu que els socialistes "pretenen blanquejar als ajuntaments el que no fan en el Parlament Europeu" Bloc-Compromís de Betxí carrega contra el PSOE «per no defensar» a la taronja valenciana

La regidora d’agricultura, Yoli Milla, diu que els socialistes «pretenen blanquejar als ajuntaments el que no fan en el Parlament Europeu»

Castellón Información

El grup Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Betxí ha «lamentat» que els regidors del PSPV-PSOE no hagen donat suport a la moció presentada en defensa de la taronja valenciana. Acusen els socialistes de rebutjar el text que van presentar «amb arguments diluïts en la falta d’ajudes als països més pobres«.

El text va ser presentant pels nacionalistes arran de la gran manifestació de València fa algunes setmanes i després que socialistes i populars votaren en el Parlament Europeu a favor de condicions favorables per a l’entrada de l’arròs de Vietnam. En particular, plantejava la defensa a ultrança de la taronja valenciana i posava l’accent en la necessitat de tindre majors controls per a l’entrada de cítrics de països tercers, com Sud-àfrica.

Yoli Milla, regidor d’agricultura en el consistori, va apuntar que «els socialistes pretenen blanquejar als ajuntaments el que no fan en el Parlament Europeu, que és treballar pels interessos dels nostres agricultors i defensar la taronja valenciana».

Cal recordar que en la manifestació del passat 14 de febrer celebrada a València es van concentrar més de 20.000 persones amb una nodrida representació de Betxí i, según el Bloc-Compromís, «sense cap representant local ni del PSOE ni del PP».

Google+
Whatsapp Telegram