Noticias Castellón
miércoles, 08 de febrero del 2023 | Última actualización: 21:45

Betxí va celebrar Sant Antoni amb la tradicional matxà i el repartiment dels rotllos

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 5 segundos

Noticias Relacionadas

L’acte va començar a les 20:00 hores des de la Plaça Major, i es va fer un recorregut pels principals carrers del poble

Betxí encara la recta final de les festes de Sant Antoni Abat, i ahir, dilluns 16 de gener, es va realitzar la tradicional ‘Matxà’ en honor a uns dels patrons del municipi. L’acte va començar a les 20:00 hores des de la Plaça Major, i es va fer un recorregut pels principals carrers del poble, on els veïns van poder passejar a les seues mascotes i van recollir el rotllo de Sant Antoni.

Els participants en la cercavila van anar reunint-se a poc a poc en la Plaça Major, on el capellà rector va procedir a beneir a tots els animals que van iniciar el trajecte que va recórrer els principals carrers del centre de Betxí, des del carrer Dolors, plaça de Sant Joan, carrer de Sant Antoni, avinguda Primer de Maig, carrer dels Vinyes i carrer Major, per a finalitzar de nou en la plaça.

Finalitzat el recorregut, als participants els esperaven els prop de 2.000 rotllos de Sant Antoni preparats per a aquest multitudinari esdeveniment. Els actes emmarcats en les festes en honor a Sant Antoni finalitzen hui amb la tradicional romeria a la Muntanyeta.