Noticias Castellón
miércoles, 06 de julio del 2022 | Última actualización: 23:58

Betxí aconsegueix una subvenció del SEPE que permetrà contractar 23 persones de l'atur agrari

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 27 segundos

Noticias Relacionadas

Portaran a terme tasques de manteniment de jardineria, esbrossat de barrancs i rius i, enguany, també netejaran la Muntanyeta de Sant Antoni

Castellón Información

L'Ajuntament de Betxí ha aconseguit un any més la subvenció del SEPE per a fomentar l'ocupació agrària. En aquesta ocasió, els fons que ascendeixen a més de 52.000 euros permetran contractar durant els mesos d'estiu a 23 veïnes i veïns en atur de la localitat per a treballs agrícoles. En les pròximes setmanes s'obrirà el procés de puntuació a través d'un tribunal conformat per funcionaris del consistori i per representants sindicals segons la baremació oficial facilitada des del SEPE.

Amb aquesta ajuda, les persones seleccionades treballaran tres mesos a partir de juliol en tasques de manteniment de jardineria en parcs i jardins del municipi, esbrossat de barrancs i rius i, enguany, es centrarà també en la neteja de la Muntanyeta de Sant Antoni.

Alfred Remolar, alcalde de Betxí, ha apuntat que “un any més s'ha aconseguit accedir a aquests fons que possibiliten donar ocupació a una vintena de betxinencs i, a més, permet millorar uns certs punts de la localitat i adequar els barrancs per a l'època de pluges”.

En aquest sentit, és una tasca fonamental l'esbrossat i la neteja de barrancs i rius del municipi per a millorar els cabals fluvials i evitar així problemes greus en l'època de les pluges torrencials de tardor.

A més, Remolar també ha apuntat que “des de l'Ajuntament es continuarà treballant per a fomentar l'ocupació i, per tant, es mantindrà l’esforç dels nostres funcionaris per a accedir a totes les ajudes possibles que permeten la contractació de la gent de la nostra localitat”.