martes, 24 de mayo, 2022  |  
Betxí contractarà 23 veïns desocupats gràcies a una subvenció de més de 50.000 euros Betxí contractarà 23 veïns desocupats gràcies a una subvenció de més de 50.000 euros

- 6 mayo, 2021 -

Des del consistori assenyalen que el municipi ha anat reduint progressivament la taxa d'atur en els últims anys Betxí contractarà 23 veïns desocupats gràcies a una subvenció de més de 50.000 euros

Des del consistori assenyalen que el municipi ha anat reduint progressivament la taxa d’atur en els últims anys

Castellón Información

L’Ajuntament de Betxí ha aconseguit una subvenció de 52.138,84 euros per a la contractació de treballadors desocupats del règim agrari, que s’encarregaran de realitzar obres i serveis d’interès general i social. Els fons que provenen del SEPE permetran que 23 veïns de la localitat abandonen les llistes de desocupació durant uns mesos.

Fonts de l’equip de govern han mostrat la seua satisfacció per haver aconseguit superar els 50.000 euros, que suposa continuar augmentant un any més els fons rebuts per a aquest servei ja que superen substancialment els primers 15.000 euros de 2013, quan es van contractar 8 peons i un 15% més que en 2020. Com en anys anteriors, la contractació es realitzarà per als mesos d’estiu, principalment.

Els treballs consistiran en la neteja de camins rurals i barrancs amb l’objectiu de millorar els cabals fluvials i així combatre la reproducció del mosquit tigre i evitar greus problemes en l’època de pluges torrencials de la pròxima tardor.

Des del consistori han assenyalat que, de manera paral·lela a l’augment de la subvenció, el municipi de Betxí ha anat reduint progressivament la taxa d’atur en els últims anys, gràcies especialment a la recuperació econòmica de la població i a la labor que s’ha fet des de serveis socials i a mecanismes “autòctons” com la Borsa de Foment de l’Ocupació Local, que ocupa cada any a més de 60 persones.

 

Whatsapp Telegram