Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 01 de abril del 2023 | Última actualización: 22:48

Advertisement
Advertisement

Betxí segueix amb la formació en gestió emocional a l’alumnat de segon cicle de la ESO

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 1 segundos

Noticias Relacionadas

L”objectiu del curs és que els joves es coneguen millor a si mateixos, entenguen els seus sentiments i sàpiguen com gestionar-los

L’Ajuntament de Betxí continua amb la formació en gestió emocional que va iniciar fa uns mesos amb els alumnes del segon cicle de l’ESO de l’institut municipal. A través de la regidoria de Polítiques Inclusives, juntament amb el servei d’orientació del propi centre, s’imparteix un taller per a tractar que els alumnes de tercer i quart de l’ESO aprenguen a gestionar els seus sentiments de manera positiva.

Les encarregades d’impartir la formació són Marta Pérez, treballadora social, i la psicòloga Inma Alcalá, les dos expertes en mediació i gestió de conflictes i les emocions.
L’objectiu del curs és que els joves es coneguen millor a si mateixos, entenguen els seus sentiments i sàpiguen com gestionar-los. D’altra banda, per als alumnes de segon d’ESO s’imparteix un taller de gestió de conflictes, amb l’objectiu que resolguen qualsevol enfrontament o confrontació de manera pacífica.

La regidora de l’àrea, Susana Ferrandis, ha destacat que “amb aquestes formacions es pretén formar educativament en la prevenció de conflictes, augmentant el coneixement personal i l’autoestima dels més joves”.

Advertisement
Advertisement