domingo, 25 de julio, 2021  |  
Betxí repartirà per primera vegada en la seua història coquetes de sal sense gluten Betxí repartirà per primera vegada en la seua història coquetes de sal sense gluten

- 15 enero, 2020 -

Juntament amb la tradicional coqueta, enguany es donaran els tradicionals mocadors romers a tots els participants Betxí repartirà per primera vegada en la seua història coquetes de sal sense gluten

Juntament amb la tradicional coqueta, enguany es donaran els tradicionals mocadors romers a tots els participants

Castellón Información

L’Ajuntament de Betxí repartirà enguany per primera vegada en la història coquetes de sal sense gluten en la romeria de Sant Antoni. En este sentit, en el mateix punt on es repartiran les més de 3000 unitats a la meitat del camí, també hi haurà disponibles coquetes aptes per aquells celíacs que les demanden.

L’equip de govern encapçalat per Alfred Remolar ha pres esta iniciativa després d’haver-se reunit amb diverses persones afectades i haver manifestat esta necessitat dins de les festes patronals de la població. “Com no pot ser d’altra manera, hem de ser sensibles amb les persones celíaques i per això hem pogut accedir a una panaderia especialitzada que pot cuinar estos productes específics per als afectats”.

D’esta forma es donarà solució a una de les demandes que en els últims anys s’havia posat damunt la taula, de la mateixa forma que des de fa temps ja es gestiona un menú vegetarià el dia del sopar de tombet de bou en les festes de setembre.

MOCADORS. Juntament amb la coqueta de sal i oli i en el mateix punt del trajecte, enguany també es repartiran els tradicionals mocadors, que en este cas també són totalment novedosos al ser de color roig.

Cal destacar que des que governa BLOC-COMPROMÍS a l’Ajuntament de Betxí, estos mocadors es reparteixen una vegada per mandat, és a dir, cada quatre anys, de manera que durant les pròximes edicions s’hauran de reutilitzar. Amb esta mesura, el consistori ha estalviat en les passades dos legislatures més de 30.000 euros.

Whatsapp Telegram