Noticias Castellón
viernes, 27 de enero del 2023 | Última actualización: 22:27

Betxí renova l'asfaltat de camí de Sant Antoni, la via per on transita la promeria a la Muntanyeta

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 6 segundos

Noticias Relacionadas

El consistori manté el seu compromís de millorar els camins rurals com va prometre quan va entrar en el govern local

L'Ajuntament de Betxí ha finalitzat les obres d'asfaltat del Camí de Sant Antoni, una de les vies històriques del municipi i per on transita la romeria a la Muntanyeta de Sant Antoni durant la festivitat del patró del municipi.

El consistori es va comprometre a asfaltar com a mínim un camí rural cada any durant la seua legislatura i ja ha duplicat aquest compromís. En els dotze anys que l'equip que lidera Alfred Remolar governa el municipi s'han asfaltat més de 20 vies agràries.

El projecte té una inversió de 150.000 euros i, amb el nou pavimentat, la via està perfectament condicionada i adequada perquè transite la romeria a la Muntanyeta el dimarts que ve 17 de gener.

A més d'aquesta millora, cal recordar que dins d'aquest projecte també s'ha asfaltat recentment el Camí del Solaig i s'han reparat diferents punts de paviment en alguns carrers dins del municipi.

L'alcalde de Betxí, Alfred Remolar, ha assenyalat que “seguim compromesos amb la millora dels camins rurals, com hem demostrat aquests anys amb l'asfaltat de més de vint vies agrícoles, que tan importants són per al desenvolupament de l'activitat agrària dels nostres veïns”.