jueves, 2 de diciembre, 2021  |  
Betxí remodelarà la primera planta de la seua Casa de la Cultura Betxí remodelarà la primera planta de la seua Casa de la Cultura

- 27 octubre, 2021 -

La reforma suposa una inversió aproximada de 40.000 euros que durà a terme la Diputació de Castelló Betxí remodelarà la primera planta de la seua Casa de la Cultura

La reforma suposa una inversió aproximada de 40.000 euros que durà a terme la Diputació de Castelló

Castellón Información

L’Ajuntament de Betxí ha iniciat la reforma de la primera planta de la Casa de Cultura, situada al Carrer del Doctor Ortells. Aquest espai ubicat en el pis superior de la Biblioteca Municipal es farà totalment accessible per a traslladar allí el departament municipal de Serveis Socials.

El projecte consisteix principalment en la instal•lació d’un ascensor que done accés a la primera planta i també es crearà un bany per a minusvàlids. Una vegada finalitzats els treballs, es traslladarà a aquest espai l’àrea de Serveis Socials de l’ajuntament. Aquest departament, que està actualment situat en el Centre de Dia, es desplaçarà pel fet que la Generalitat Valenciana posa en funcionament en breu el centre d’atenció a persones majors.

La reforma suposa una inversió aproximada de 40.000 euros que durà a terme la Diputació de Castelló. Es preveu que els treballs estiguin acabats a la fi del mes de novembre, data en la qual podrà realitzar-se la mudança de l’àrea de Serveis Socials.

Whatsapp Telegram