lunes, 19 de abril, 2021  |  
Betxí regala ‘mascaretes de Sant Antoni’ als veïns que estiguen fora de la població Betxí regala ‘mascaretes de Sant Antoni’ als veïns que estiguen fora de la població

- 12 enero, 2021 -

Els primers en rebre el material seran els betxinencs que van protagonitzar l’emotiu vídeo que s’ha fet viral 'Quan ens tornem a abraçar' Betxí regala ‘mascaretes de Sant Antoni’ als veïns que estiguen fora de la població

Els primers en rebre el material seran els betxinencs que van protagonitzar l’emotiu vídeo que s’ha fet viral ‘Quan ens tornem a abraçar’

Castellón Información

Tothom sap que Sant Antoni és una de les festes Majors de Betxí. Lamentablement, com que enguany no podrà celebrar-se a causa de la pandèmia, el consistori ha reinvertit els diners pressupostats per a la diada en l’adquisició de mascaretes que estos dies està repartint entre tot el veïnat.

En este context, la Regidoria de Participació Ciutadana i Noves Tecnologies s’ha sumat a la iniciativa i ha fet una crida a tots aquells betxinencs i betxinenques que per motius laborals o personals en estos moments no es troben a la població. L’objectiu no és altre que poder obtindre la nova direcció temporal per poder enviar-los les mascaretes commemoratives del patró com qualsevol altre veí del municipi.

“No volem oblidar-nos de ningú, tots aquells que formen part d’esta família que es diu Betxí estan al nostre cor i hem de fer tot el possible per estar sempre al seu costat i que no obliden les seues arrels”, ha apuntat Alfred Remolar, l’alcalde de la localitat.

D’esta forma, s’espera poder aconseguir un bon grapat de domicilis tant d’àmbit estatal com a l’estranger on poder enviar les mascaretes. En este sentit, els primers en rebre el material seran els betxinencs que van protagonitzar des de diversos indrets arreu del món l’emotiu vídeo que s’ha fet viral “Quan ens tornem a abraçar”, realitzatdurant les setmanes més dures del confinament.

Les sol•licituds es poden fer arribar a l’Ajuntament de Betxí a través de la direcció de correu voluntariatbetxi@gmail.com.

Whatsapp Telegram