Noticias Castellón
martes, 30 de mayo del 2023 | Última actualización: 23:52

Betxí recorda als més menuts del municipi i presenta un pressupost municipal infantil pensat en ells

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 18 segundos

Noticias Relacionadas

La localitat va ser de les primeres de la província a instaurar el Pressupost Infantil Municipal, que el va presentar per primera vegada en 2013

L’Ajuntament de Betxí ha tornat a posar en marxa per a enguany el Pressupost Municipal Infantil, després de dos cursos d’interrupció per la pandèmia. El consistori ha realitzat un ple al costat dels delegats de les classes del Col•legi Cervantes-Dualde on s’ha presentat el pla infantil per a enguany, s’ha definit el joc triat per l’alumnat que s’instal•larà al parc Jaume I i s’ha obert un torn de preguntes i suggeriments.

Prèviament al ple celebrat, les xiquetes i xiquets del col•legi municipal van votar sobre quin nou joc preferien, aconseguint la màxima puntuació el Climbo amb 164 vots, seguit per la Jungla amb 31 vots, 17 per al Castell i, finalment, 15 alumnes es van decantar perl’Espai. El pressupost per a construir el Climbo és de 20.000 euros.

Cal recordar, que durant aquesta legislatura també es va reformar integralment el Parc del Llaurador, on també es va instal•lar un joc triat pel més joves de la localitat en un anterior Pressupost Infantil.

Betxí va ser dels primers pobles de la província a instaurar el Pressupost Infantil Municipal, que el va presentar per primera vegada en 2013. En aquest sentit, Alfred Remolar, alcalde del municipi, ha destacat que “en aquests anys hem millorat totes les opcions d’oci per a les xiquetes i xiquets de Betxí i continuem amb el compromís de continuar oferint nous jocs i modernitzar els parcs”.