Noticias Castellón
martes, 16 de agosto del 2022 | Última actualización: 08:18

Betxí realitzarà la reforma integral de la avinguda Primer de Maig

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 7 segundos

Noticias Relacionadas

Els comptes de l'ajuntament segueixen sanejats des de fa ja un any i mig

L'Ajuntament de Betxí continua amb el seu deute zero, després de finalitzar la liquidació fa ja any i mig. L'equip de gestió que lidera Alfred Remolar va arribar al govern quan el deute del municipi arribava als 4.183.000 euros, més d'un 95% del pressupost d’aquell any, i ha aconseguit en una dècada sanejar els comptes. Aquests resultats permeten al consistori realitzar més inversions i sense risc de finançament, com la reforma integral de la Avinguda Primer de Maig. A més, en els últims anys també ha estat possible reduir impostos, com l'IBI que enguany ha aconseguit mínims històrics i, així i tot, es tornarà a baixar l'any pròxim  amb el pla impositiu ja aprovat.

La gestió de l'Ajuntament de Betxí és un referent comarcal a nivell econòmic. El superàvit aconseguit exercici rere exercici i la cancel·lació del deute a la fi de 2020 confirmen una bona gestió econòmica, basada també en la transparència cap als ciutadans.

El primer edil, Alfred Remolar, ha destacat que "gràcies a tot el treball de l'equip de govern s'ha pogut passar d'una situació de fallida a uns comptes sanejats i ens hem convertit en exemple de gestió a la província".