Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 15:08

El programa ‘Activem Betxí’ reparteix 8.000 euros en ajudes a projectes socials al municipi de la Plana Baixa

Tiempo de Lectura: 33 segundos

Noticias Relacionadas

Està destinats a potenciar nous projectes socials i comunitaris basats en la participació ciutadana per a resoldre problemes que afecten a la localitat

Castellón Información

L’Ajuntament de Betxí i la Fundació Cívica Novessendes han convocat de nou el programa Activem Betxí. Enguany s’invertiran 8.000 euros, el 50% aportat pel consistori i l’altra meitat per la fundació. Aquests fons estan destinats a potenciar nous projectes socials i comunitaris basats en la participació ciutadana per a resoldre problemes que afecten a la localitat.

De les propostes presentades, han sigut sis les associacions beneficiades: BAC, UVE Adatau, Eduquem Betxí de dalt a Baix, Torneig de debat escolar, Seguiment d’aus al riu i Transforma. width=

Més enllà de l’import invertit, Novessendes ofereix a les propostes beneficiades assessorament i ajuda tècnica per al disseny i la implementació del projecte.

Amb Activem Betxí 2022, el consistori impulsa un any més la col·laboració ciutadana i els projectes locals. En aquest sentit, el regidor de Participació Raül Soria explica que “amb iniciatives com aquesta es contribueix a fer un municipi més solidari i compromès amb el bé social”.